Aprilie, luna în care se schimbă sau nu directori în Primăria Târgu Jiu

Spread the love

Marcel Romanescu îi va evalua pe toţi şefii de servicii din cadrul Primăriei. Edilul municipiului Târgu Jiu a anunţat că activitatea directorilor va fi analizată până la sfârşitul lunii martie. Primarul a explicat că până acum nu a putut face decât o evaluare parţială.

“Până la sfârşitul lunii martie, o să vină şi evaluarea pentru fiecare director şi adjunct din cadrul Primăriei şi cred ca va fi o evaluare corectă şi conformă cu activitatea desfăşurata în 2018. Este pentru prima dată când pot face evaluarea în integralitate. În 2018 nu am putut decât să fac o evaluare parţială, atâta timp cât am deţinut funcţia de primar, şase luni. Toţi trebuie să înţeleagă că trebuie să-şi facă datoria, nimic mai mult”, a spus Romanescu.

Edilul a explicat şi situaţia lui Marian Rotaru, mutat de la Patrimoniu la Direcţia de Asistenţă Socială. Romanescu a precizat că cel din urmă vine pe o funcţie temporar vacantă, pe care o poate ocupa cel mult şase luni de zile. Propunerea a venit din partea Comisiei de Disciplină din cadrul primăriei, iar în perioada următoare şi Rotaru va fi evaluat. Există suspiciunea că unii dintre subalternii lui Marian Rotaru nu s-ar fi prezentat în faţa Comisiei de Disciplină, în urma unor presiuni, iar prin “detaşarea” lui Rotaru funcţionarii de la DPP Gorj vor fi audiaţi fără să-şi mai facă probleme.

“După o discuţie pe care am avut-o cu preşedinta Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, ţinând cont de faptul că nu pot să fac evaluarea până la sfârşitul lunii martie, dânsa mi-a înaintat, acum două zile, o adresă prin care-mi solicita să-l transfer temporar pe domnul Marian Rotaru într-o altă direcţie, pe un post similar”, a adăugat primarul.