Pui de cunoscut interlop internațional, în arestul IPJ Gorj

Spread the love

Luptătorii Seviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Gorj, au blocat luni bolidul de lux cu care se deplasa pe DN7 Vețel Ionuț Crîznic, în vârstă de 26 de ani, suspectat că l-ar fi bătut pe Florin Glodeanu, un om de afaceri din Târgu Jiu. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ionuț Crîznic este fiul lui Cornel Crîznic, un fost interlop din Deva. Crîznic senior este cunoscut drept Mărgan, numele său inspirând și astăzi teamă în județul vecin. Mărgan a plecat, la un moment dat, în Spania, din cauza problemelor cu organele de anchetă, și se vehiculează că ar fi avut necazuri cu legea și pe acolo, însă sub numele Florin Alexandru Bălan. Presa din peninsula iberică a prezentat o fotografie cu președintele clubului de fotbal Real Santander, Jose Campos, încadrat de câțiva bărbați, despre care s-a spus că i-ar fi bodyguarzi. Printre ei, și Cornel Crîznic. Acesta a fost extrădat din Spania în anul 2010 și a fost încarcerat la Penitenciarul Aiud, condamnat fiind pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală gravă și privare de libertate.

Mărgan senior a ajuns luni în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, unde a spus jurnaliștilor că juniorul este curat, nu a bătut pe nimeni, nici măcar nu are cazier. De altfel, și Ionuț Crîznic a negat că ar fi participat la agresarea omului de afaceri din Târgu Jiu.

Foto principal: pandurul.ro

Cornel Crîznic, interlopul care controla multe treburi în Deva

Mărgan senior, bărbatul în negru situat în stânga președintelui clubului de fotbal spaniol Real Santander, Jose Campos (centru, în cămașă albă)