2021, an cu investiții majore la Târgu Jiu

Primarul Marcel Romanescu anunţă un an greu pentru administraţia locală, dar cu realizări pentru municipiul Târgu Jiu. Foarte multe investiţii urmează a fi demarate şi finalizate în decursul celor 12 luni, unul dintre proiectele vizate fiind pasajul de sub calea ferată, din zona 9 Mai. Romanescu crede că obiectivul, care se află pe lista guvernului, va putea fi scos la licitaţie.

În acest an mă voi bate foarte mult pentru un proiect pe care şi-l doresc cetăţenii municipiului, mai ales cei care tranzitează zona de sud. Mă refer la acel pasaj, pe sub calea ferată, în prelungirea străzii 9 Mai. Este prins în lista de investiţii a Guvernului României, la Ministerul Dezvoltării, şi sper să găsim cea mai bună soluţie. Chiar dacă studiul de fezabilitate şi proiectare vor fi realizate pe bugetul local, să putem ulterior să demarăm procedura pentru atribuirea lucrării”, a precizat, luni, edilul.

Tot în 2021 se aşteaptă reluarea lucrărilor la centura ocolitoare a Târgu-Jiului, dar și începerea reabilitării Casei de Cultură a Sindicatelor. Vor demara şi lucrările de modernizare a iluminatului public și cele la parcul de agrement din cartierul Narciselor, dar şi la bazinul de înot acoperit. De asemenea, administraţia publică locală aşteaptă 11 troleibuze, produse de o societate din Polonia.

Articolul precedentSe prelungește termenul de încheiere a contractelor la energie
Articolul următorAlertă! Gorjul, sub cod roșu de precipitații