Accident! Trei răniți în urma unui eveniment rutier

Mobilizare a autorităților în urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, pe DN 67 Buduhala. În urma evenimentului au fost înregistrate trei victime, salvatorii ISU Gorj fiind cei care au acordat primul ajutor.

Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că o femeie de 40 de ani, din Tg Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Buduhala, din direcția Motru către Tg Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani , din Motru, care circula din direcția opusă.
În urma impactului, conducătoare auto a suferit leziuni și a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Gorj.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 19:40, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Buduhala, în care au fost implicate doua autovehicule.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj.
În urma impactului, au rezultat doua victime de sex masculin, în vârstă de 17,  respectiv 24 ani, și o victima de sex feminin în vârstă de 41 de ani.
Cei doi bărbați au reușit să se autoevacueze, dar femeia a rămas blocată în autovehicul, fiind scoasă de alți participanți la trafic înainte de sosirea echipajelor de intervenție.
Echipajele de intervenție sosite la fata locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor și au asigurat măsuri de protecție specifice în astfel de situații.
Cele 3 persoane au fost transportate la UPU Tg-Jiu stabile si conștiente” a transmis ISU Gorj.

Articolul precedentGorj: Apele s-au mai retras, pentru moment pericolul a trecut
Articolul următorMinistrul de interne nu a mai putut ateriza în Gorj