Baschet – Liga Națională: Ce meci, câtă tensiune! CSM Târgu Jiu câștigă și înregistrează a treia victorie consecutivă

 

CSM Târgu Jiu a învins CS Vâlcea, scor 95-91 (23-27, 30-25; 19-17, 23-22), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a XXI-a Ligii Naționale de Baschet, Grupa 11-18.

Este a trei victorie consecutivă a gorjenilor.

Dimitrius Underwood a reușit 22 de puncte, fiind cel mai bun marcator al echipei noastre. Underwood a fost și la capătul fazei care a schimbat soarta meciului. A marcat un coș de 3 puncte cu fault și a înclinat balanța.

 

Kresimir Basic: Am avut alături de noi un public minunat

 

Este victoria jucătorilor, pentru că au crezut în șansa lor până la capăt și au muncit pentru această victorie. Este mentalitatea noastră să nu cedăm până la final, și asta s-a întâmplat și astăzi. Este vorba de mentalitate. Am câștigat câteva meciuri pe final, dar astăzi am avut alături de noi un public minunat, care ne-a împins de la spate spre victorie. Sperăm să ne susțină în continuare în meciurile rămase. Apărarea noastră colectivă a fost mai bună astăzi, în special în partea a doua. Am avut un pic de noroc și la acea aruncare din fault a lui Underwood, dar uneori primești ceea ce cauți, iar noi am rămas în meci, nu am cedat și asta ne-a împins spre victorie astăzi”, a spus, după joc, antrenorul trupei din capitala Gorjului.

 

Individual, Dimitrius Underwood a fost cel mai bun jucător al gorjenilor, cu 22 de puncte marcate, 8 recuperări și 8 pase decisive. Ethan Wright a totalizat 17 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisve. Pivotul bosniac Arsenije Vuckovic a treminat meciul cu 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Milan Luzaic, la primul meci în fața propriilor suporteri a reușit 11 puncte. Jalen Dupree a terminat partida cu 10 puncte și 9 recuperări. O evoluție foarte bună a avut și Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean a încheiat meciul cu 9 puncte și o pasă decisivă. Cameron Oluyitan a încheiat cu 6 puncte și 3 recuperări, iar Noam Weinberg a totalizat 5 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Prezent la Sala Polivalentă, aproape de echipă, primarul Marcel Romanescu a felicitat jucătorii și antrenorii:

 

Felicitări sportivilor noștri, dar mai ales antrenorului Kresimir Basic, cel care a schimbat din temelii modul în care evoluează echipa!
Este a treia victorie consecutivă și astfel se mențin șansele de a termina în fruntea grupei.
Susținem și promovăm în continuare sportul la nivelul municipiului, iar CSM își arată valoarea”, a transmis edilul. 

Imagine:

 

Articolul precedentAplicația Tik Tok, interzisă pe telefoanele guvernamentale? Ce spune ministrul Digitalizării
Articolul următorPreședintele Ungariei și-a dat demisia