Nu a avut nicio şansă! Fost salariat al Penitenciarului Târgu Jiu, MORT într-un accident

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Turcineşti, a murit sâmbătă seara în urma unui accident rutier produs în judeţul Arad, pe DN 7, în zona ”Hanul la Răscruce”. Avram Guşatu, pensionar, fost salariat al Penitenciarulului Târgu Jiu, se deplasa la volanul unei autoutilitare când a fost izbit de un autotren. Potrivit primilor salvatori ajunşi la faţa locului, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Sâmbătă, 14 decembrie, în jurul orei 20:56, un tânăr de 25 de ani, din judeţul Ilfov, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, sens de mers Pecica spre Arad, iar la km 560 + 100 a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar pe sensul Arad – Pecica de un bărbat de 56 de ani, din judeţul Gorj. După impact, ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă, oprindu-se în şanţul din dreapta sensului de mers Pecica – Arad. În urma evenimentelor, a rezultat decesul bărbatului de 56 de ani”, a informat IPJ Arad.

Trupul neînsufleţit a fost depus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad.

Foştii colegi îşi plâng prietenul şi transmit condoleanţe familiei.

”Sindicatul Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare Filiala SNPP Târgu Jiu deplânge trecerea în nefiinţă a celui ce a fost un bun coleg şi prieten de nădejde şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Nu te vom uita niciodată!”

Articolul precedentTârgu Jiu: Manifestări dedicate revoluţiei din decembrie ’89
Articolul următorWeber, foc şi pară după ce un primar l-ar fi înjurat, de acelaşi tratament ”beneficiind” şi Cosmin Popescu