Campioană mondială și europeană, gorjeanca Denisa Tîlvescu este șefă și în bucătărie

Lotul Olimpic de Canotaj al României petrece sărbătorile de iarnă în Italia, în cantonament, acolo unde se află pentru a pregăti Olimpiada de la Tokyo și celelalte competiții ale anului 2021. În ajun de Crăciun, sportivii au primit o mică pauză de la antrenamentele istovitoare, bun prilej pentru a prepara bucate tradiționale și a împodobi bradul.

Campioană mondială, europeană și olimpică (la tineret, în ultimul caz), târgujianca Denisa Tîlvescu a dovedit că și-a adjudecat medalia de aur și în ceea ce privește calitățile de gospodină. Gorjeanca a împodobit bradul, iar un reportaj Observator a prezentat-o ca șefă (decizie a coechipierilor – n.red.) a ”atelierului salată boeuf”. Denisa a avut ceva de lucru alături de colegele sale, precizând că vestita salată trebuie pregătită în cantități industriale, ”pentru că este favorita tuturor”.

Articolul precedentTârgu Jiu: Accident! A murit după ce a fost prins între o mașină și porțile curții unui imobil
Articolul următor25 decembrie – Nașterea Domnului (Crăciunul)