Gorj: Scos din flăcări de pompieri după ce casa i-a luat foc de la o țigară

Un bărbat de 65 de ani, din Tămășești, a suferit arsuri grave în urma unui incendiu ce i-a cuprins o cameră a locuinței. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, iar pompierii au reușit să stingă flăcările în limitele găsite.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând ca incendiul se manifesta la una dintre încăperile construcției.

Din păcate, o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, a suferit arsuri de gradul I si II pe aproximativ 40% din suprafața corpului. Concomitent cu acordarea primului ajutor calificat, s-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele găsite. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu. Au ars bunuri care se aflau in încăperea casei, cauza probabila fiind fumatul – o țigară lăsată la întâmplare”, a transmis ISU Gorj.

 

 

 

Foto arhivă

Articolul precedentPremierul Cîțu: Comitet pentru revenirea la normalitate de la 1 iunie
Articolul următorMeteo Oltenia: Vremea rămâne rece