Târgu Jiu: I-a înfipt un cuțit în cap fiului vitreg, în timp ce se aflau într-un restaurant

Eveniment deosebit de grav petrecut vineri seara într-un restaurant din zona Castelului de Apă, Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu.

Un minor a fost transportat urgent la spital după ce partenerul mamei, un bărbat de 36 de ani, în toiul unor discuții în contradictoriu cu femeia, a zvârlit un cuțit care l-a rănit la cap, punându-i în pericol viața.

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de către angajatul unui local public, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 14 ani ar fi suferit o plagă la nivelul capului.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în urma unei discuții în contradictoriu, purtate de doi soți, în timp ce se aflau într-un local public, în prezența mai multor persoane, bărbatul de 36 de ani ar fi aruncat și l-ar fi lovit cu un obiect înțepător pe unul dintre copiii soției sale, un minor de 14 ani.

Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se faptul că ar fi suferit leziuni ce i-ar fi pus în primejdie viața.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, dosarul penal fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării bărbatului și tragerii acestuia la răspundere penală”, a transmis IPJ Gorj.

 

ACTUALIZARE

Bărbatul, care a fugit de la locul faptei, a fost prins vineri, după orele prânzului, în trafic, pe strada Tismana din Târgu Jiu.

 

Articolul precedentBiden: Americanii din Ucraina ar trebui să plece ACUM
Articolul următorGorj: Prins cu zeci de kilograme de pește în portbagajul mașinii