CSU Craiova irosește un penalti și pleacă doar cu un punct de la Voluntari. Mitriță: Pot mai mult

 

CSU Craiova a terminat la egalitate cu FC Voluntari, scor 0-0, sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a XII-a a Superligii de fotbal.

Cea mai mare şansă de a înscrie a oltenilor a fost penaltiul ratat de Alexandru Mitriţă (minutul 51), şutul său fiind apărat de portarul ilfovenilor, Jesus Fernandez.

Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault al argentinianului Cristian Paz la acelaşi Mitriţă.

Echipa lui Mihai Rotaru este neînvinsă de patru etape, în care a înregistrat două victorii şi două egaluri.

DRAGOȘ BON: NE DOREAM MULT CELE TREI PUNCTE

 

Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, care nu-ți dă spații. Atunci când întâlnești o astfel de echipă, trebuie să concretizezi ocaziile pe care le ai. Nici șansa n-a fost cu noi, am ratat un penalty… Ne doream foarte mult cele trei puncte pentru că știam că este un teren pe care se câștigă greu. 

Mitriță era primul desemnat să bată, s-a simțit bine, a luat mingea și cred că era o decizie greșită să-l opresc. E un jucător care are experiență și a decis să execute, n-am vrut să schimbăm decizia. Dacă schimbam și ratam… Asta e, se întâmplă în fotbal și am pierdut două puncte.

Sper ca băieții să-și revină, pentru că nu traversăm o perioadă foarte bună, asta și din cauza relației tensionate cu fanii, pentru că eram obișnuiți să avem fanii cu noi. Acest lucru cred că se resimte în moralul jucătorilor. Trebuie să încercăm, prin ceea ce facem pe teren, să aducem fanii înapoi.

Ivan nu traversează cea mai bună perioadă, dar Ivan abia joi s-a antrenat cu echipa, a avut o problemă la gleznă și nu puteam să contăm 100% pe el.

Ne dorim să o luăm pas cu pas, etapă cu etapă și să obținem victorii. Trebuie să demonstrăm asta pe teren. Sper să fim inspirați și să reușim să ne atingem obiectivul”, a spus antrenorul CSU. 

 

ALEX MITRIȚĂ: TREBUIA SĂ VENIM AICI ȘI SĂ CÂȘTIGĂM

Eu zic că am dominat meciul. A fost un meci deschis. S-au pierdut două puncte pe mâna mea. Îmi asum! Am zis să îmi iau un colț, am dat tare, dar portarul a fost acolo. Vreau să ne gândim ce trebuie să facem, că pierdem puncte. Au fost două puncte pierdute pe mâna mea.Pot mai mult. Evoluția mea nu a fost foarte bună în seara asta. Cu penaltiul, am căzut un pic mental. În această seară, cu penaltiul ratat, am căzut fizic. Trebuia să venim aici să câștigăm. Nu am făcut un meci foarte bun. Mai avem de lucrat. Trebuie să vedem la ce mai avem de lucrat”, a spus, după joc, mijlocașul.

Articolul precedentMarius Croitoru se întoarce la FCU Craiova
Articolul următorMinistrul Agriculturii a fost în Dolj. Un centru de colectare legume şi fructe va fi construit la Dăbuleni