Emoții mari, dar victorie. CSU Craiova câștigă, Petev anunță zile mai bune: Putem mai mult și o vom arăta

 

CSU Craiova a învins FC Voluntari, scor 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a XXVII-a a Superligii de fotbal.

Gazdele au început foarte bine meciul şi au dominat autoritar primele zece minute, având o bară prin Alexandru Creţu (3) şi un gol marcat de Ştefan Baiaram (7), cu capul, din centrarea lui Lyes Houri.

FC Voluntari a ieşit apoi la joc şi a pus destul de multe probleme echipei antrenate de Ivailo Petev, fără a avea ocazii de poartă, însă.

În repriza secundă, o gafă comisă de Nicuşor Bancu a dus la acordarea unui penalty pentru oaspeţi, pentru faultul portarului Laurenţiu Popescu la Andrei Dumiter, iar Robert Popescu (54) a restabilit egalitatea.

Oaspeţii au mai avut ocazii bune de gol prin Dumiter (61, 78), dar prima oară Vladimir Screciu a respins acrobatic, iar apoi Laurenţiu Popescu a apărat.

La poarta cealaltă, Alexandru Mitriţă a fost blocat de portarul Jesus Fernandez (76).

Golul victoriei pentru echipa craioveană a fost marcat de hondurianul Denil Maldonado (84), din centrarea lui Mitriţă.

Arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în favoarea oaspeţilor la un duel între portarul Laurenţiu Popescu şi Nicolae Carnat, în minutele de prelungiri, însă a revenit asupra deciziei după sesizarea arbitrajului video şi urmărirea reluărilor.

 

Ivaylo Petev: La noi e problema de psihic

 

Vreau să felicit jucătorii, suporterii și cred că meritam mai mult să câștigăm decât adversarii noștri. Am avut o primă repriză foarte solidă, în cea de-a doua nu am intrat foarte concentrați.

Penalty-ul ne-a făcut să ne prăbușim psihic și am avut noroc cu faza fixă să obținem toate cele trei puncte. Am creat câteva situații foarte bune și chiar cred că am meritat cele trei puncte. 

O spun din nou, am avut multe faze de gol. La noi e problema de psihic. Eu știu că putem mai mult și o vom arăta în meciurile viitoare. Am pierdut ușor multe puncte, o să vorbesc despre arbitrii. Cred că ne-au luat 8 sau 10 puncte până acum și asta e un fapt.

Nu știu din ce motiv se comportă așa cu echipa noastră. Așa e la fiecare meci. Am spus-o și acum două luni, România are arbitri foarte buni, dar cine nu este pregătit de acest nivel să se ducă la liga a treia sau a patra”, a spus tehnicianul bulgar.

Articolul precedentTârgu Jiu: Dan Ilie Morega, surprins din nou la volan
Articolul următorPesta porcină a reapărut în România: Sute de porci o să fie sacrificați