Petev, după victoria de la Ploiești: Încerc să-l readuc pe Ivan într-o formă bună

CSU Craiova a învins pe Petrolul Ploieşti, scor 3-2 (2-1), joi seara, în deplasare, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Superligii de fotbal.

Oltenii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Jovan Markovic (32), din pasa lui Alexandru Mitriţă, şi de Ştefan Baiaram (40), din pasa lui Markovic.

Gazdele au redus din diferenţă în finalul primei reprize, prin fundaşul Marian Huja (45+1), după un corner executat de Jair, iar în debutul reprizei secunde au restabilit egalitatea, printr-un şut expediat de Gicu Grozav (47).

Baiaram a realizat dubla, din pasa lui Mitriţă (59).

Craiova putea a tranşa soarta partidei, însă Andrei Ivan a ratat un penalty în min. 83, şutul său fiind respins de portarul ceh Lukas Zima în bară.

Petrolul a căutat egalarea pe final, dar Mihai Căpăţînă (88) a scos o minge de pe linia porţii, iar Universitatea a rezistat în defensivă chiar şi în zece oameni, după ce fundaşul Basilio Ndong a fost eliminat pentru lovirea cu cotul în piept a lui Albin Berisha, decizie luată după ce arbitrul Coza a văzut reluările video (90+9).

 

Ivaylo Petev: Am meritat să câștigăm

 

Un meci bun pentru suporteri, nu și pentru antrenor. Nu am făcut un meci rău, mai ales în prima parte, am avut ocazii. Ne-am propus să nu mai repetăm greșelile pe care le făceam în startul reprizei a doua, dar le-am dat șansa să marcheze și au egalat. Nu e nimic nou pentru noi, dar, după asta, am continuat să luptăm pentru cele trei puncte și cred că am meritat să câștigăm. Titlul? Nu. Obiectivul meu este să câștig următorul meci. Nu e o întrebare pentru mine. Eu încerc să-l readuc pe Ivan într-o formă bună”, a spus, după joc, antrenorul bulgar. 

 

 

Articolul precedentPosibilă reîncepere a producției de apă grea la Turnu Severin
Articolul următorTârgu Jiu: Încep lucrările la Colegiul ”Ecaterina”. Investiție majoră, finanțare obținută de municipalitate prin PNRR