Lupte – Finala Campionatului Național: Gorjanu și-a dus voinicii să se bată pe plajă

Șase tineri luptători de la CSM Târgu Jiu și CSS Târgu Jiu, coordonați de antrenorul Mădălin Gorjanu, participă, în aceste zile, la întrecerile din cadrul Finalei Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă Seniori și Juniori, competiție organizată la Costinești.

Delegația de la Târgu Jiu este compusă din Alexandru Beșliu (categoria +90 de kilograme), Octavian Mitoi, sportivi care au mai participat la astfel de competiții, și debutanții Vlad Bejinariu, Ștefan Măceșanu, Mario Ilinca și Rareș Ninu.

 

MĂDĂLIN GORJANU: SPERĂM SĂ NE ÎNTOARCEM CU REZULTATE BUNE

 

Avem în delegație doi sportivi cu rezultate la acest stil de lupte, Alex Beșliu și Octavian Mitoi, de la care avem așteptări mari, dar și patru debutanți. Sper la o evoluție cât mai bună a luptătorilor noștri și așteptăm să ne întoarcem cu rezultate bune. Este o competiție care a devenit deja tradiție, și care an de an se dispută la Costinești, și care adună peste 600 de sportivi la fiecare ediție. Luptele pe plajă sunt pe lista de la Jocurile Olimpice din 2028, iar Federația Română de Lupte caută sa dezvolte cât mai mult acest stil, iar în acest context vrem să-i mulțumim domnului director Robert Bălăeț, care a înțeles importanța luptelor pe plajă, și ne acordă tot suportul necesar”, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul.

Articolul precedentGorj: L-au topit cu amenda! Cetățean sancționat de Garda de Mediu
Articolul următorTudose, mesaj avertisment pentru Rareș Bogdan: Dragoste cu sila nu se poate