FCU Craiova a învins CSM Reșița, în primul amical al verii. Croitoru: Îmi doresc patru-cinci jucători care să aducă plus valoare

FCU Craiova a învins CSM Reșița, scor 2-0 (1-0), miercuri, la Drobeta Turnu Severin, în primul joc de pregătire din această vară. Pentru juveți au înscris Vlad Pop, din pasa căpitanului Dragoș Albu, în minutul 42, și Jibril Ibrahim, în minutul 88, cu un șut de la 14 metri, care a lovit transversala și a trecut dincolo de linia porții înainte să revină în teren.

 

MARIUS CROITORU: TREBUIE SĂ AVEM UN LOT CÂT MAI APROAPE DE CE ÎMI DORESC

 

A fost un meci de verificare tipic acestei perioade de acumulare, în care m-a interesat mai mult partea fizică, decât cea tehnico-tactică. Am folosit mai mulți juniori în partea secundă și e clar că a fost o diferență mare între cele două reprize. Îmi doresc cel puțin patru-cinci jucători care să aducă plus valoare lotului, ca să putem aduce echipa la nivelul pe care îl așteaptă toți cei care iubesc Craiova. Este primul meci, o idee mi-am făcut, dar e clar că trebuie să aducem patru-cinci, chiar șase jucători, mai ales dacă Bauza și Baeten vor pleca. Apar oferte de la zi la zi pentru cei doi. Dacă ei vor rămâne, va fi un plus pentru echipă, dar dacă vor pleca avem nevoie de jucători care să-i înlocuiască cu brio. Important e ca până la startul campionatului să avem un lot cât mai aproape de cea ce îmi doresc eu, atât numeric, cât și valoric. Va fi un campionat lung, în care sunt angrenate patru-cinci, chiar șase echipe, care din start vor pleca cu dorința de a promova și clar că ne dorim să ne ridicăm cel puțin la nivelul lor, fiindcă suntem Craiova și alt obiectiv nu poate exista. Indiferent cine venea antrenor, obiectivul echipei era promovarea. Mai puțin important este locul 1 sau 2”, a spus antrenorul FCU Craiova.

 

FCU, formația de start:  C. Sandu – R. Negru, Padula, Lumbu, Oltean – Vl. Pop,  Albu, Dragu, Ghindovean (Bounaas 15), M. Ilie – Blănuță.

 

În repriza a doua au jucat: Gurău – Ciucă, Ct. Albu, Manea, Blidar, Crăciun, A. Sârbu, Jibril și Sidibe.

 

Nu au evoluat: Bauza, Baeten, Lekiatas și Kvakic

Articolul precedentEnergia electrică a ajuns la 562 de euro/MWh. Burduja: Nu se va resimți negativ în facturi
Articolul următorMinisterul Apărării denunță manipulări ce vizează trimiterea rezerviștilor români în Ucraina și reluarea încorporărilor. Comunicat