Echipă de fotbal la CSM, se vizează ligile naționale. Romanescu: Fotbalul are viitor la Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a demarat un nou proiect fotbalistic din această vară: o echipă de fotbal seniori a orașului. Miercuri, la Complexul Sportiv Municipal, a avut loc prima ședință tehnică, iar apoi cel dintâi antrenament al jucătorilor conduși de Mario Găman. Antrenorul principal va fi ajutat de Bobi Staicu, Sorin Vintilescu și Florin Popete, în timp ce Dorin Hîrsu se va ocupa de pregătirea portarilor. Obiectivul este promovarea în Liga a treia.

 

Este un privilegiu, este o mândrie pentru mine, mai ales ținând cont de faptul că o mare parte din staff-ul meu, adică aproximativ toți antrenorii, au făcut istorie pentru acest oraș, pentru Gorjul nostru, pentru municipiul nostru și ne bucurăm că ni s-a dat o șansă, că lumea are încredere în noi și sperăm că prin ceea ce vom demonstra la antrenamente, la meciuri, să creăm o emulație.
Este o responsabilitate imensă pentru că s-a creat vârful piramidei, pentru că la acest club, CSM Târgu Jiu, știți prea bine că grupele de copii și juniori au început să facă performanță. Sunt grupe formate numai din copiii noștri, antrenați de antrenorii noștri, antrenori gorjeni. Și, atunci, nu rămâne decât să facem și la echipa mare performanță. Este o provocare pentru noi toți”, a declarat Găman.

Actualul nucleu este alcătuit, în mare parte, din juniorii clubului, dar are și câțiva jucători cu experiență, printre care foștii panduri Adelin Pîrcălabu, Bebeto Lupuleț sau Marian Habet.

Programul meciurilor amicale va fi stabilit în următoarele săptămâni.

 

Marcel Romanescu: Proiectul CSM se dezvoltă frumos

 

Avem echipă de seniori la fotbal în cadrul CSM Târgu Jiu!
Este o veste extraordinară mai ales pentru copiii din municipiu, care acum joacă la echipele de juniori ale clubului sau la cluburile private.
Avem copii talentați care, cu siguranță, se vor face cunoscuți în fotbalul românesc și nu numai și care vor evolua în echipa CSM.
Proiectul CSM se dezvoltă frumos și ocupă un loc special în inimile noastre, mai ales că este dedicat copiilor din Târgu Jiu, cărora le oferă posibilitatea de a face performanță în sport.
Fotbalul are viitor la Târgu Jiu!”, a transmis primarul orașului. 
Articolul precedentS-a votat: Ursula von der Leyen a obținut încă un mandat de președinte al Comisiei Europene
Articolul următorMinistrul Energiei: Patru grupuri în funcțiune la CE Oltenia. Cărbunele ne este de mare ajutor