Ciolacu: Decizia de majorare a pensiilor nu mai poate fi anulată. Nimeni nu se atinge de banii oamenilor

 

Proiectul privind majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei va fi dezbătut în regim de urgență, a anunțat, luni, premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

Pentru că azi începe și sesiunea parlamentară, anunț că prima urgență a coaliției PSD-PNL este dezbaterea în regim de urgență a proiectului privind majorarea plafonului de impozitare și a pensiilor la 3.000 de lei. Adoptăm în proces accelerat acest proiect și dăm astfel timp caselor de pensii să pregătească sistemul pentru a aplica decizia din 1 octombrie”, a precizat primul-ministru. 

 

Decizia majorării pensiilor nu mai poate fi anulată

Închei cu un mesaj pentru pensionari. Toți cei care în urma recalculării au decizii cu pensii majorate să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată și îi asigur că nimeni nu se atinge de banii lor. De asemenea, toți cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recacularea pensiei vor primi un răspuns prioritar cu detalii clare privind rezolvarea situației”, a mai spus Ciolacu.

Articolul precedentRăniți grav într-o explozie, doi gorjeni au fost duși cu elicopterul la un spital din București
Articolul următorMeteo: Toamna începe în sud-vest cu temperaturi ce vor putea atinge 36 de grade Celsius. Cum va fi în septembrie