Lasconi, gafă de proporții: Liderul USR sugerează că românii plecați în străinătate ar fi trădători. Diaspora a reacționat

Elena Lasconi, președintele și USR la prezidențiale, a primit replici dure după ce, într-un interviu televizat, a sugerat că românii plecați peste hotare ar fi trădători.

 

În momentul ăsta eu cred că românii au ce vota. Nu vreau să mă laud. Nu îmi place să mă laud, dar chiar sunt de bună credinţă, sunt muncitoare, mă înconjor de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, a spus, la Antena 3, Lasconi. 

Diaspora este un subiect bun de campanie

 

”..  Sigur, diaspora este un subiect bun de campanie sau care flutură pe buzele politicienilor, din când în când. (…) Ioan Rus le-a insultat soțiile și copiii, Ponta le-a cerut cotizații la bugetul de stat, Tăriceanu le-a spus că își vând votul pentru un mic și o bere. Tu le vorbești despre trădare, despre ușurința plecării, apoi îi inviți la vot și ai așteptarea să ne mai salveze o dată?”, a scris Ramona Strugariu,  într-o postare mai amplă, pe pagina de Facebook, una dintre multele reacții în urma declarației liderului USR. 

Articolul precedentAvertisment! Consumatorii casnici vor plăti și prețuri duble la energia electrică
Articolul următorTârgu Jiu: Moment special dedicat Cristinei Neagu. Aplauze și un cadou pentru handbalistă