Home Principale Sport Badea: Gîlcă are o șansă imensă. Jucători, condiții, salarii plătite la zi....

Badea: Gîlcă are o șansă imensă. Jucători, condiții, salarii plătite la zi. Sperăm într-un rezultat pozitiv la Cluj

Pavel Badea, directorul clubului sportiv al Universității din Craiova, entitate aflată într-un parteneriat cu echipa de fotbal a lui Mihai Rotaru, așteaptă că juveții să facă un meci bun la Cluj, duminică, după trei jocuri consecutive fără victorie în prima ligă. Totodată, fostul jucător al Științei spune că antrenorul Costel Gîlcă dispune de toate condițiile pentru a face performanță.

 

Costel Gîlcă are o șansă imensă, are la dispoziție un lot competitiv, cu jucători foarte buni, condiții excelente de pregătire, are salariile plătite la zi la echipă. Deci ce poate să-și dorească un antrenor? Totul depinde acum de inspirația lui, de talentul lui și de factorul șansă. Din păcate, șansa nu se antrenează.

Ea poate fi dezvoltată doar prin prisma jocului pe care-l face echipa. Este clar că vine un meci în care echipa trebuie să demonstreze că are valoare.

Trebuie să arate că rezultatele din ultimele trei etape sunt neconforme cu realitatea. Să sperăm că băieții vor concretiza, printr-un joc bun și un rezultat pozitiv, așteptările noastre. Este o campanie de achiziții agresivă pe care Mihai Rotaru a inițiat-o la începutul acestui sezon. Dorința lui este de a încerca să aibă o concurență foarte bună pe fiecare post în parte. Vrea să demonstreze totodată că managementul pe care îl are este fructuos.

Să sperăm că aceste transferuri pe care le-a făcut el sunt benefice echipei, pentru că nu cantitatea celor transferați este importantă, ci calitatea lor. Cicâldău vine după o perioadă grea. Este clar că factorul încredere este un pic afectat. Să sperăm că el va putea fi recuperat din punct de vedere mental. Sperăm ca situația să nu se repete ca în cazul lui Ivan. Andrei este un jucător cu reale calități, dar a intrat într-un con de umbră. Traversează, din punctul meu de vedere, o perioadă foarte dificilă”, a spus, pentru Gazeta de Sud, Badea.