Gîlcă: Am venit să ne batem la campionat. Suntem pregătiți să câștigăm toate meciurile

Costel Gîlcă își asumă responsabilitatea rezultatelor la Craiova și așteaptă o evoluție bună la Cluj Napoca, duminică seara, în meciul cu Universitatea. Acesta anunță că Alex Cicâldău nu este încă pregătit pentru a intra la joc, însă curând va fi util echipei.

 

„Înfruntăm liderul, o echipă care a demonstrat până în momentul actual că este cea mai bună din campionat. Mulți jucători sunt de mult timp împreună, au omogenitate mare în apărare și în atac. Au câțiva jucători de calitate, care duc mingea în față.

Îmi doresc ca echipa mea să fie una compactă, să avem o atitudine mai bună și o poziționare mai bună în apărare. În ultimele trei meciuri am luat un punct, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să marcăm mai mult.

În ultimele trei meciuri am marcat două goluri și am primit cinci, este normal să scadă încrederea. Cu o atitudine mai bună o să reușim să facem un meci mai bun și să câștigăm.

Suporterul Universității Craiova să se aștepte la o echipă care dă totul în teren și va face tot posibilul să câștige”, a declarat antrenorul echipei din Bănie.

 

  • PUBLICUL SĂ LASE JUCĂTORII ÎN PACE

”Normal că locul patru e prea puțin, am spus-o și înainte. Toți se așteaptă la mai mult de la noi, a fost un progres la începutul campionatului, dar în ultimele trei etape am avut ocazii de gol și am înscris prea puțin. 

Simțim că nu putem să marcăm din poziții foarte bune, nu avem inspirație. S-a văzut că facem greșeli în defensivă, stăm bine ca număr de jucători, dar nu avem o poziționare bună. De multe ori îi fură jocul, îi atrag în unele spații, pe care nu ar trebui să le atace.

Echipa mea va fi mult mai compactă, va fi mult mai pragmatică și va avea poziții mult mai bine stabilite. Vreau să transmit publicului să lase jucătorii în pace, dacă vor un vinovat, acela sunt eu. Am spus de la început că îmi asum toate lucrurile, am spus că vin să ne batem la campionat”, transmite Gîlcă.

 

  • CREDE ÎN JUCĂTORI

”Este o pasă proastă, dar eu cred total în acești jucători. Suntem pregătiți să câștigăm toate meciurile, acest meci este important pentru noi. Tot Mitriță va executa penalty-urile. 

 Craiova va fi în play-off, cred în jucători și în ce facem. Trebuie să începem să ne apărăm cu atacantul.

Trebuie să îmbunătățim lucrurile de la atacant până la portar. Trebuie să fim inteligenți și să ne adaptăm la condițiile de la momentul jocului, nimic mai mult”, a mai spus tehnicianul.

Articolul precedentBudăi a anunțat cu cât ar urma să crească pensia minimă
Articolul următorMunca la negru, practică patentată la Gorj. Amenzi severe aplicate de inspectorii ITM