FCU, joc slab și doar un punct la Focșani. Croitoru: Campionatul este lung, sunt încrezător

FCU Craiova nu a reușit să câștige în Moldova, sâmbătă, în fața CSM Focșani, într-un meci din etapa a VII-a a ligii secunde la fotbal. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar evoluția formației din Bănie încă nu convinge, într-un sezon în care se dorește revenirea în Liga 1.

Sekou Sidibe a deschis scorul pentru FCU dintr-un penalti dictat după un henţ al lui Jalbă (11), însă gazdele au restabilit egalitatea prin Denis Brînzan, cu o lovitură de cap (86).

 

Marius Croitoru: Un rezultat nu foarte bun pentru noi

 

‘Din păcate, un rezultat nu foarte bun pentru noi. Venisem cu alte gânduri. Realitatea din teren nu a fost aceeași cu ceea ce pregătisem. Vina este în totalitate a mea, sunt lucruri pe care trebuie să le schimbăm la meciul următor. Un rezultat care nu ajută pe nimeni. Nici pe noi, nici pe focșăneni. Probabil, din punct de vedere al moralului, pe gazde. Suntem o candidată la promovare, dar astăzi am primit un gol la un moment de neatenție. Păcat, era o etapă bună. Dar este un campionat lung, puncte se vor pierde de toate echipele. De aceea, sunt încrezător că vom fi una dintre echipele care se vor bate la promovare”, a declarat, după joc, potrivit paginii de facebook a clubului gazdă, antrenorul FCU. 

Articolul precedentFotbal: Din victorie în victorie. CSM Târgu Jiu s-a impus clar la Turceni
Articolul următorExpiră plafonarea! Se caută soluții pentru ca românii să își poată plăti facturile la energie