Mihai Rotaru, convins că echipa sa o să își revină: Gîlcă face o treabă bună

Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, a căutat un discurs echilibrat după meciul de la Cluj, dorind să transmită stabilitate și încredere în viitoare rezultate pozitive. Acesta, în direct la Digi Sport, i-a acordat credit antrenorului Costel Gîlcă, arătând că, până la urmă, egalul din Ardeal, cu liderul campionatului, este un rezultat bun.

 

„Ca să poți să te bați la campionat depinde ce diferențe vor fi între locul 1 și 6. Noi avem această meteahnă în fiecare sezon. Să avem șapte meciuri fără rezultate scontate… Dar sperăm că o ne oprim la aceste patru. Două meciuri am pierdut pe terenuri impracticabile, cu Iași și Dinamo. Un teren prost egalizează valorile. Pe noi ne dezavantajează”.

”NU PUTEM SĂ TRAGEM CONCLUZII”

”Gâlcă face o treabă bună, a avut o medie foarte bună, dar nu putem după aceste patru meciuri să tragem concluzii. E un rezultat bun egal în deplasare cu liderul la zi. Ei nu au pierdut cu echipele bune. Dacă până acum trei meciuri totul era bine, nu putem după trei meciuri, dintre care două s-au desfășurat în condiții extrem de nefavorabile, să zicem că nu mai suntem mulțumiți”

”SĂ VEDEM ȘI PLUSURILE”

”Hai să vedem și plusurile. Screciu a jucat 82 de minute. Badelj s-a comportat foarte bine. Pe noi ne ajută să treacă timpul pentru că îi vom avea și pe Cicâldău, pe Anzor, Lukic. E o presiune și va fi o calitate foarte mare la mijloc. Acest timp care trece și dacă noi facem puncte e în favoarea noastră. Trebuie să vedem de ce am pierdut și ce putem repara”.

”ECHIPA A FUNCȚIONAT ȘI FĂRĂ MITRIȚĂ”

”Echipa a funcționat bine și fără Mitriță. În prima repriză am pierdut foarte multe mingi pe partea dreaptă. Ndong e stângaci. Mitriță consider că e cel mai valoros jucător din campionatul României, dar nu putem să vorbim de dependență. Puteam să câștigăm la ultima fază. Aștept la ultima fază, că așa face și Manchester City”.

”AM JUCAT CU LIDERUL CAMPIONATULUI”

”Și noi am jucat cu liderul campionatului. E un lider corect. Au un mijloc extraordinar, un under foarte bun, o linie de fund experimentată, doi atacanți foarte buni. Cred în momentul ăsta că U Cluj e 90% sunt în play-off. Au stabilitate financiară, au soluții pe bancă și jucători cu experiență. Ei nu sunt degeaba acolo. Cu Nistor, cu Bic, Ovidiu Popescu…”.

”SUNTEM TOTAL NEMULȚUMIȚI”

”Nu luăm în considerare să mai aducem vreun jucător. Dacă apare o oportunitate o vom lua în considerare. Dacă vi se pare că îi ținem în brațe și îi mângâiem pe cap înseamnă că nu cunoașteți care e adevărul unei afirmații. Noi avem măsuri și suntem realiști. Dacă vreți să ne punem poalele în cap la televizor ca alți conducători… Am pierdut puncte cu trei echipe cotate sub valoarea noastră și suntem total nemulțumiți”.

”SE VA RIDICA NIVELUL”

”Gîlcă are foarte mulți jucători lipsă, accidentați, care nu sunt pregătiți, suspendați sau care au venit târziu. Când vor fi apți, îi va fi mult mai ușor pentru că se va ridica nivelul. Acum trebuie să caute soluții. 66% dintre ei sunt jucători care au venit nepregătiți. Îl avem doar pe Anzor accidentat”.

Articolul precedentCraiova, egal la Cluj, cu trupa lui Sabău. Gîlcă: Ne-a fost frică
Articolul următorLocomotivă deraiată la Turceni. Călători transportați cu mijloace auto. Trenuri deviate prin Târgu Cărbunești