Fotbal: CSM Târgu Jiu s-a impus clar și la Drăguțești. Sâmbătă, joc cu Tismana, pe ”municipal”

 

CSM Târgu Jiu a învins Știința Drăguțești, scor 4-1 (4–0), într-un meci din etapa a V-a a Ligii 4, disputat miercuri în deplasare.

CSM are punctaj maxim și este liderul seriei. Etapa viitoare, formația din Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu CSO Tismana. Partida este programată sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 19:30.

 

Mario Găman: Suntem pe drumul cel bun

 

A fost o partidă bună și din fericire, astăzi, ne-am adaptat și la teren. Am făcut o primă repriză excelentă, cu un 4-0 la pauză, apoi a intervenit iar relaxarea, iar ratări multe. Am avut ocazii uriașe și în repriza secundă. Este bine că am luat cele trei puncte, este bine că suntem pe drumul cel bun și sperăm ca sâmbătă să obținem o nouă victorie pe teren propriu. Urmează o partidă cu o echipă spectaculoasă, care joacă fotbal, dar și noi suntem o echipă care își dorește mult mai mult, mai ales în fața propriilor suporteri, pe care-i așteptăm în număr mare să vină la stadion și să ne susțină. Sperăm să-i încântăm cu evoluția noastră și să avem o prestație care să ne aducă alte trei puncte în clasament”, a declarat antrenorul CSM Târgu Jiu. 

 

CSM Târgu Jiu, la Drăguțești:

Ionuț Buță– Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu (min.60 Mihăiță Miculicean) – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu (min.69 Antonio Surcel), Ovidiu Rasoveanu (min.60 Albert Cărămidaru), Albert Filip (min.75 Dragoș Blaj), Adelin Pîrcălabu (cpt) (min.60 Mihnea Tutunaru) – Bebeto Lupuleț;

Pe banca de rezerve au mai fost:

Alexandru Oprița, Alexandru Lăpădat, Eduar Trăistaru, Adrian Rasoveanu.

***

Antrenor principal: Mario Găman;
Antrenor secund: Dan Staicu;
Antrenor secund: Sorin Vintilescu;
Antrenor secund: Florin Popete;
Antrenor cu portarii: Dorin Hîrsu;
Maseur: Titi Balaci;
Delegat: Cristi Mihuț.
Articolul precedentFord Otosan Craiova va asambla baterii pentru mașini electrice
Articolul următorTârgu Jiu: Lume, lume! ”FILM ÎN PARC” ajunge în zona Paralela 45. Mascote, magicieni, film pentru copii și Fanfara Armonia