Nicolo Napoli: L-am sunat pe Mititelu, nu mai răspunde. E urât!

FCU Craiova are un parcurs dezamăgitor în Liga 2, situație în care se vehiculează o posibilă schimbare a antrenorului Marius Croitoru. Serios sau la modul ironic, în spațiul public a fost pomenit numele antrenorului Nicolo Napoli și s-a pus în discuție posibilitatea revenirii acestuia la echipa din Bănie. Doar că, abordat de presa sportivă din București, italianul a dezvăluit că nu a fost plătit pentru munca din ultimul mandat de la FCU, iar de aici se va ajunge la sesizarea FIFA.

 

Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA. Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA. L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat, pentru Prosport, Nicolo Napoli.

Articolul precedentTârgu Jiu: Firmele pot depune oferte pentru modernizarea Casei de Cultură. Cât ar trebui să dureze lucrările
Articolul următorGorj: L-au oprit în trafic și după două luni de zile au aflat că avea permisul suspendat