Fotbal: Juveții câștigară și urcară pe locul 2. Gîlcă: Le cer suporterilor să ne susțină

 

CSU Craiova a învins Unirea Slobozia, scor 3-0 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a XI-a a Superligii de fotbal.

Gazdele s-au impus prin golurile marcate de Ştefan Baiaram (38, 42), ambele cu capul, din centrările lui Andrei Ivan, respectiv Nicuşor Bancu, şi de Alexandru Mitriţă (90+4), după ce a fost lansat de Bancu.

Oaspeţii au marcat prin francezul Jordan Gele (76), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Christ Afalna.

În urma acestei victorii, oltenii au urcat pe poziția a doua a clasamentului, cu  19 puncte.

 

Costel Gîlcă: Trebuie să scoatem maximum de la fiecare meci

 

A fost bine. În prima repriză am jucat așezat, am marcat de două ori. Și în a doua repriză trebuia să alternăm. Slobozia se închide bine și acumulează mulți jucători în careu.

Nu am primit gol și e un lucru bun, pozitiv pentru noi. Cu câteva puncte în plus, cred că arătam altfel. Voiam să avem mai multe puncte. Avem multe ocazii, dar nu reușim să le concretizăm.

Importante sunt punctele, să câștigăm. Le cer suporterilor să ne susțină. Cu susținerea lor, cu siguranță vom arăta altfel.

Noi trebuie să scoatem maximum la fiecare meci, să luptăm pentru titlu, pentru că doar așa ne putem bate la campionat. Depinde și de noi, și de susținere suporterilor.

Noi încercăm să-i forțăm (noii veniți – n.red.). Sper să facă progrese. Sper să arătăm mult mai bine în viitor”, a declarat, după meci, antrenorul echipei din Bănie.

Articolul precedentANM: Nu am confirmat niciodată că ciclonul Ashley este în desfășurare
Articolul următorRotaru: Îmi era frică. Mergem la Galați să câștigăm