Home Principale Sport Gîlcă: ”Oțelul este o echipă agresivă. Sper să ajungem la poarta lor...

Gîlcă: ”Oțelul este o echipă agresivă. Sper să ajungem la poarta lor cât mai repede”. Antrenorul nu se va putea baza pe doi jucători la Galați

CSU Craiova întâlnește Oțelul Galați, sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a XII-a a SuperLigii la fotbal. Antrenorul echipei lui Mihai Rotaru, Constantin Gîlcă, a anunțat că în Moldova nu se va baza pe Elvir Koljic și Luis Paradela: ”Paradela este în afara lotului, la fel și Elvir care are probleme la umăr. Sunt mici răceli și dureri la fiecare”.

 

Cunoaștem Oțelul Galați, este o echipă agresivă care în aproape toate meciurile a jucat de la egal la egal sau chiar a fost peste nivelul adversarului. În ultimul meci din Giulești, gălățenii au fost aproape să câștige.

Trebuie să fim agresivi, să nu lăsăm spații. Prin jocul nostru ofensiv creăm ocazii de gol și îmi doresc să le finalizăm. Trebuie să stăm foarte bine tactic, să reducem spațiile între linii și să venim pe mingea a doua.

Este o echipă care caută spațiul, vine pe mingea a doua și vine cu centrări în careul adversarului. Aici câștiga multe mingi. Sper să găsim spațiile necesare și să ajungem la poarta lor cât mai repede”, a declarat, la conferința de presă, tehnicianul.