Medicul rănit în accidentul de la Țicleni a fost transportat la Spitalul Universitar. Este în stare foarte gravă

Virginia Armega, medic specialist ATI la Spitalul de Urgență Târgu Jiu, este cadrul medical rănit grav, duminică, în urma accidentului rutier de la Țicleni. Aceasta se afla în fața curții sale și a fost prinsă între gard și un autoturism implicat în eveniment. Starea în care a ajuns la UPU Târgu Jiu a impus transferul la o unitate medicală din Capitală. Medicul a fost internat la Spitalul Universitar din București, iar colegii au cerut o minune.

În urma unui accident rutier, DR. VIRGINIA ARMEGA, medic ATI Spitalul TÂRGU JIU, o minune de om (mamă plină de iubire , medic devotat oamenilor și profesiei sale, prietenă de suflet sprijinitoare) are nevoie, azi, mare nevoie , ca Dumnezeu să facă, pentru viața ei, de data aceasta, o minune.

Și, cum Dumnezeu lucrează prin oameni, facem un apel, în seara aceasta, la toți profesioniștii minune ai spitalului Universitar, rugându-i să-i fie acestei femei salvatori de viață. Mulțumiri!”, s-a transmis pe rețelele de socializare, în grupurile medicilor.
Articolul precedentGorj: Accident! Surse: O persoană rănită ar fi cadru medical. Se ia în calcul solicitarea unui elicopter SMURD
Articolul următorTârgu Jiu: Urmărire pe străzile orașului. Fugarul a fost blocat