Chivu: Oameni din structurile Primăriei Rovinari neplătiți de patru luni. 30.000 de euro ”să pedalezi și să bei bere”

Laurențiu Chivu, fost viceprimar al orașului Rovinari, Gorj, continuă să semnaleze în spațiul public probleme din localitatea minieră. Acesta susține că autoritatea locală a aprobat cumpărarea unui ”vehicul” – <<PEDALEZI ȘI BEI BERE>> contra sumei de 1,5 miliarde de lei vechi, în condițiile în care Consiliul Local Rovinari a votat de curând un proiect de hotărâre inițiat de primarul Dorin Filip ce vizează un împrumut în valoare de 3.239.805 leii.

Bugetul Primăriei Rovinari este printre primele cele mai mari bugete din țară pe cap de locuitor (carierele miniere, termocentrala, ..), este regretabil și de neînțeles să te mai și împrumuți”, a transmis fostul viceprimar. 

Totodată, arată că sunt nereguli mari ce țin și de plata salariilor unor angajați sau colaboratori din structurile Primăriei Rovinari.

Fotbaliștii și antrenorii de la clubul CS Jiul Rovinari nu au primit salariile de 4 luni de zile. Iar primarul și-a aprobat plimbarea în Spania, la Barcelona”, ne-a spus Chivu.

În fapt, fostul vice face referire la o Hotărâre de Consiliul Local prin care s-au aprobat fondurile necesare participării primarului Dorin Filip, în perioada 4-8 noiembrie 2024, la Târgul Smart City Expo World Congress Barcelona, Spania.

 

IMAGINI CHIVU:

‘Vehicul – PEDALEZI ȘI BEI BERE ”

 

APROBARE DEPLASARE SPANIA

 

 

DOCUMENT ÎMPRUMUT

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentÎnfrângere după ce au condus jocul: CSM Târgu Jiu pierde în Maramureș, în meciul cu Minaur
Articolul următorMititelu, după ce Napoli a spus că îl reclamă la FIFA: E o aberație. A făcut figurație. L-am adus ca să-l ajut