Târgu Jiu: Încătușați! Au aruncat cu scaune într-un club. Unul dintre ei a lovit cu o sticlă

Patru tineri au dormit în arestul IPJ Gorj după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au provocat scandal într-un club din Târgu Jiu.

La data de 5 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2024, în incinta unui club situat în localitate, ar fi avut loc un conflict între mai multe persoane.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani, din Tismana, în timp ce se afla în incinta clubului, în urma unui conflict spontan generat pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, ar fi lovit cu o sticlă și aruncat cu scaune asupra altor 3 bărbați, de 27, 30 și 34 de ani, cu toții domiciliați în localitatea Bumbești Jiu.

Ulterior, aceștia au continuat să-și aducă reciproc injurii și amenințări de natură să producă tulburarea ordinii și liniștii publice.

La fata locului s-a prezentat un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 30 de ani.

În urma conflictului au existat indicii cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, mai multe persoane aflate în zonă fiind indignate și deranjate de cele întâmplate”, a precizat IPJ Gorj. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Față de cei patru bărbați a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Articolul precedentMititelu, după ce Napoli a spus că îl reclamă la FIFA: E o aberație. A făcut figurație. L-am adus ca să-l ajut
Articolul următorOficial! Proiectele centralelor pe gaze ale CE Oltenia vor fi întârziate cu un an și jumătate