Handbal: Au schimbat fluierașii meciului cu Vâlcea! Ce li se pregătește celor de la CSM Târgu Jiu, miercuri, după execuția de la Baia Mare?

CSM Târgu Jiu întâlnește SCM Râmnicu Vâlcea, miercuri, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor din municipiu, partidă din cadrul etapei a VI-a a Ligii Florilor. Se anunță o confruntare cu scântei, trupa din Vâlcea fiind acuzată chiar de propriii suporteri că sezonul trecut a făcut parte din ”cooperativa” care ”a lucrat” pentru trimiterea echipei din Târgu Jiu la baraj, făcând figurație în fața unor adversare.

Dincolo de cele petrecute în ediția de campionat 2023/2024, echipa din Gorj s-a trezit într-un țintar infernal de început de campionat, programare care a trezit suspiciuni încă din vară. A venit meciul de la Baia Mare, CSM Târgu Jiu a condus aproape tot meciul, dar pe final arbitrii au luat câteva decizii inexplicabile și gazdele au întors jocul.

Una peste alta, în ziua premergătoare jocului cu SCM Vâlcea, FRH a schimbat arbitri jocului de la Târgu Jiu. S-au anulat delegările inițiale.

În condițiile date, situația a devenit și mai tensionat, iar Dan Ilieș, expert sportiv al CSM, a reacționat prezentând video o parte din ”minunile” petrecute la Baia Mare. Fostul handbalist are, totodată, un mesaj public:

 

 

ĂSTA E HANDBAL?

 

Mâine (miercuri – n.red.) avem meci, la ora 19:00, Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu SCM Râmnicu Vâlcea (un colos al handbalului din România). O echipă care nu si-a aparat șansele corect în sezonul trecut (așa afirmă suporterii echipei din Vâlcea). Noi cu o istorie de doar trei ani în Liga Florilor.

Nu știu câte șanse avem, ținând cont că arbitrii s-au schimbat aseară, iar în ultimele două jocuri disputate de către echipa noastră, nu ni s-a permis nicio șansă de a lua puncte.
Deci:
Suntem în sezonul al treilea în Liga Florilor și simt că nu suntem <<doriți>> să facem parte din <<elita handbalului>> din România, Liga Florilor.
Dar cu ce am greșit?
1. Că în primul an am reușit să nu fim la baraj?
2. Că în sezonul doilea ne-am calificat într-o cupă Europeană (deși <<sefii>> nu au vrut, știți voi care șefi)?  Plus că <<astrele>> au făcut în așa fel încât sa ajungem la baraj.
3. Iar în sezonul ce abia a început, 2024/2025, sunt <<tunurile>> pe noi.
Da, recunoaștem…
Ne scuzați ca iubim handbalul, că plătim la zi jucătoarele, că vrem să creștem frumos, că un oraș <<mic>> crede în sport și vrea să îl dezvolte corect.
Dar voi, cei ce aveți destinele handbalului în mâini, ce faceți?
Că nu se vede <<Luminița de la capătul tunelului>>.
P.S. Oare la ce să ne așteptăm după această <<îndrăzneală>>?”, a transmis Ilieș. 
Articolul precedentPNL nu semnează moțiunea de cenzură. Ciucă spune că USR a împins liberalii într-o guvernare cu PSD
Articolul următorGorj: Care pe care în familie! Ea a dat cu coada măturii, el cu palma. Ea a spart două geamuri, el telefonul ei