Un oltean și-a ucis mama. A înjunghiat-o de cinci ori cu un cuțit de bucătărie

Un bărbat de 49 de ani din Radomireşti, Olt, şi-a ucis mama, duminică. Femeia, în vârstă de 84 de ani, a fost înjunghiată de cinci ori în zona toracelui, leziunile fiindu-i fatale.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 13.10.2024 a rezultat că moartea femeii, în vârstă de 84 de ani, din comuna Radomireşti, jud. Olt, a fost violentă şi a fost cauzată, cel mai probabil, de insuficienţa respiratorie acută, urmarea hemotoraxului masiv, consecinţa unor multiple plăgi înţepate-tăiate, penetrante toracice ca urmare a unei heteroagresiuni. Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, la în data de 13.10.2024, în jurul orelor 12,00-13.00, inculpatul, în vârstă de 49 ani, din com Radomireşti, jud.Olt, persoană cunoscută cu afecţiuni psihice şi multiple internări la unităţi medicale de psihiatrie, a luat un cuţit de bucătrie şi i-a aplicat mamei sale, în vârstă de 84 ani, un număr de cinci lovituri în zona toracică, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa, conform concluziilor medico-legale întocmite de către medicul legist din cadrul SJML Olt”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Articolul precedentSe schimbă televiziunea! Cine televizează meciul Lituania – România
Articolul următorSondaj la comanda USR: Cine ar urma să ajungă în finala alegerilor prezidențiale