Home Principale Sport Badea: Supărarea suporterilor Craiovei este îndreptățită. L-am propus pe Gîlcă, dar e...

Badea: Supărarea suporterilor Craiovei este îndreptățită. L-am propus pe Gîlcă, dar e clar că așteptările erau mult mai mari

Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, entitate aflată în parteneriat cu CSU Craiova, consideră îndreptățită nemulțumirea suporterilor din Bănie ce vizează jocul echipei lui Mihai Rotaru. Fost lider în teren al Științei, Badea face trimiteri la adresa lui Gîlcă, de la care așteaptă soluții.

E clar că lumea este nemulțumită. La Craiova publicul este extrem de exigent cu jucătorii, în special când așteptările sunt foarte mari.

Așteptările erau foarte mari, din nefericire jocul nu este la nivelul pe care îl așteptam. Din punctul meu de vedere, supărarea este îndreptățită.

Am fost unul dintre cei care l-am susținut și l-am propus pe Gîlcă pentru poziția de antrenor. Este clar că așteptările erau mult mai mari, să sperăm că în următoarele meciuri echipa va reuși să arate mai mult din punct de vedere al exprimării.

Nu neapărat rezultatele și lipsa de puncte ar fi o problemă majoră. Problema majoră este exprimarea echipei în teren, forma slabă a multora dintre jucători.

Deja a trecut o perioadă destul de lungă de timp de când Gîlcă are posibilitatea să imprime echipei un stil de joc, un sistem de joc, să-i știe pe jucători, să-i pună pe posturile pe care ei dau cele mai bune rezultate, să-i vadă pe cei care sunt în formă.

Craiovenii și în general oltenii au așteptări foarte mari. Ei cunosc destul de bine fenomenul, au fost învățați cu marea performanță, de mult timp li se promite o mare performanță, anul acesta comparativ cu alți ani s-au făcut investiții majore, condițiile sunt la superlativ și totuși rezultatele nu apar.

Iar faptul că nu ne-am calificat în cupele europene a lăsat un gust amar tuturor celor care iubim echipa. Eu cred că un antrenor trebuie să fie în primul rând un bun psiholog, la ora actuală să scoți echipa la antrenament, să dai o temă de antrenament, să faci un prim unsprezece, fac mulți antrenori.

Trebuie să fie pentru ei mai mult decât un antrenor, un mentor, trebuie să le câștige încrederea. Dacă nu reușesc cu acest lucru antrenorii, nu au performanțe”, a declarat, pentru ProSport, fostul jucător al Universității Craiova.