Home Ultimul cartuș Gorj: Mai mulți răniți în urma unui accident rutier

Gorj: Mai mulți răniți în urma unui accident rutier

Echipaje medicale SMURD și de la de la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj au intervenit, vineri seara, la un accident rutier petrecut la Piștești, la ieșirea din municipiul Târgu Jiu. Din primele date, neoficiale, sunt patru răniți. Se vehiculează că în eveniment au fost implicate două autoutilitare (una înmatriculată în Germania, cealaltă cu numere de București), acestea lovindu-se frontal.

 

REVENIM CU DATE OFICIALE.

 

ACTUALIZARE

 

În seara de 25 octombrie 2024, polițiștii gorjeni au fost sesizați, prin apel 112, de un participant la trafic, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN-67 Bălănești.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Zimbreasca, județul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția orașului Târgu Jiu către Târgu Cărbunești, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, circulând pe acesta și intrând în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani, din Bălănești, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 68 de ani și a altor trei pasageri din ambele autovehicule implicate în accident, cu toții fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat IPJ Gorj.

 

Foto facebook