A atacat polițiștii cu o furcă de fier și un cîine. 9 focuri de armă trase, agresor rănit prin împușcare!

Fapte extrem de grave petrecute duminică, 15 septembrie, la Borăscu. Doi polițiști au fost atacați în timp ce interveneau la o sesizare, oamenii legii fiind nevoiți să rănească prin împușcare agresorul pentru a ține situația sub control.

”La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi, prin apelul 112, de o localnică din comuna Borăscu, cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, care îi este cumnat, ar fi pătruns fără drept în curtea casei sale și ar provoca scandal. La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă de fier, provocând distrugeri la o autospecială de poliție, aflată în dotarea Secției 3 Poliție Rurală Motru, și a asmuțit un câine, care îi aparține, spre cei doi polițiști. Bărbatul a fost somat de polițiști, aceștia executând ulterior trei focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din totare, în direcția acestuia și unul în direcția câinelui”, a informat IPJ Gorj. 

Bărbatul a fost transportat la spital în stare de conștiență și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.