A avut zile! Scos conștient din mormanul de fiare după ce a intrat cu mașina într-un autotren

Un bărbat a fost transportat la spital, în noaptea de marți spre miercuri, după ce a intrat cu mașina într-un autotren.

 

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanța, în  timp  ce  conducea  un  autoturism pe autostrada A1, sensul  de mers Deva-Hodlea, la km. 396, a încercat  să  evite o roată de la un ansamblu rutier, a lovit-o  și  a fost proiectat în  ansamblul rutier care era oprit pe bandă de urgență.

În  urma  evenimentului rutier, șoferul, rănit grav, a fost transportat la spital în vederea  acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Hunedoara

 

COMUNICARE ISU:

Pompierii militari din cadrul Secției Ilia au intervenit în noaptea de marți spre miercuri cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pe autostrada A1, la km 396, sens Deva -Timișoara, unde un autoturism a intrat sub un autotren. La locul indicat a fost mobilizată și o ambulanță a SAJ, cu medic. La sosirea forțelor de intervenție, o persoană în vârstă de 49 de ani era încarcerată. Pompierii au extras victima în siguranță, aceasta fiind conștientă și cooperantă. Ulterior, bărbatul a fost transportat de către echipajul SAJ la spital. Traficul rutier s-a desfășurat fără probleme”, a transmis ISU Hunedoara.