A crăpat acoperișul stadionului – OZN din Craiova

Pagina de facebook ”Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei” a semnalat, ieri, mai multe probleme apărute la noul stadion ”Ion Oblemenco” din Craiova. Pe o filmare realizată de administratorii acestei pagini se pot vedea doi muncitori care intervin la o crăpătură din acoperiș, iar pe alta cum zăpada cade la întâmplare, situație care se poate repeta și într-o zi cu fluență de public spectator în zonă.

”Al doilea șliț a lu’ <<Ozeneu>> lu’ Pamblicutza! Azi fu 1 martie, mărțișorul de, …fu frig, ger rău, după viscol, fu zăpadă multă. Fu domn primare cu toată presa și toți argații după dânsul, fură la stadion și la plimbare în oraș, ca tot omu’. Da nu văzură ei ce făcu OZN-ul lu’ doamna Olguța, ce făcu OZN-ul, fraților. OZN-ul mai făcu un șliț și de data asta chiar în față”, au scris cei de la ”CCBLVR”.

Stadionul a costat 55 de milioane de euro și crăpătura prezentată în filmare nu este prima deficiență contabilizată. Aceasta are o lungime de circa patru metri și este posibil să fi apărut din cauza contractării rosturilor de dilatare. Forma acoperișului impune curățirea de zăpadă, deoarece aceasta poate oricând aluneca necontrolat și pune în periocol integritatea fizică a spectatorilor. Problemele de la stadionul din Craiova s-au vrut ascunse de fiecare dată, iar atunci când evidențele nu mai puteau fi negate au fost găsite soluții de îndreptare din mers.

 

Articolul precedentAtitudine: Cârciumaru spune că renunță, dar și-a votat prelungirea mandatului
Articolul următorRomanescu este la București, ”Edilitara” a uitat să iasă pe străzi