A încercat să fugă cu banii! Tâlhar prins de un bărbat de 68 de ani și o femeie

Un bărbat de 34 de ani, din Baia de Fier, a ajuns în arestul IPJ Gorj, după ce a furat 200 de lei dintr-un magazin, agresând vânzătoarea. Acesta a fost prins de soțul gestionarei și o femeie care a oprit mașina și a participat fizic la imobilizarea răufăcătorului.

La data de  27 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 34 de ani, din comuna Baia de Fier, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta ar fi sustras 200 lei, din încasările unui magazin, de pe raza localității Copăcioasa, unde o femeie, de 68 de ani, din comuna Scoarța, lucra ca vânzător-gestionar.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce, femeia ieșise pentru scurt timp din magazin, la revenire, l-a surprins pe bărbatul de 34 de ani, după tejghea, cu banii din încasări în mână. Ulterior, acesta ar fi împins-o pe vânzătoare și a fugit, dar, la o distanță mică de locul faptei, a fost ajuns și prins de soțul victimei, în vârstă de 68 de ani, și de o femeie de 44 de ani, din orașul Novaci, care se afla cu autoturismul în trafic. Cei doi l-au imobilizat pe fugar și au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza evenimentul”, a informat IPJ Gorj

 

Suspectul urmează a fi prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale.