A încercat să fugă după ce a înșelat o tânără! Ghicitoare din Pitești, reținută în trafic

O femeie de 43 de ani, din Pitești, a ajuns pentru 24 de ore în arestul IPJ Gorj, după ce a înșelat o tânără de 18 ani, din Roșia de Amaradia. Sub pretextul că îi va ghici, argeșeanca a abordat fata pe o stradă din Târgu Jiu, joi, 11 iunie, și s-a făcut nevăzută cu bijuteriile acesteia. Nu pentru mult timp, polițiștii au reușit să o identifice într-un autoturism care rula pe DN 67 Polovragi.

 

Polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 de o tânără de 18 ani, din comuna  Roșia de Amaradia, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Târgu Jiu, a fost abordată de o persoană necunoscută de sex feminin, care sub pretextul că doreşte să-i ghicească i-a solicitat să pună un lănțișor din aur și o brățară din aur într-o batistă.

După ce tânăra  a desfăcut batista a constatat că bijuteriile lipesc, fiindu-i creat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 lei.

Continuând cercetările, polițiștii au identificat în trafic, pe DN 67 Polovragi, un autoturism în care se aflau 4 ocupanți, printre care și femeia căutată. Bijuteriile din aur au fost recuperate și predate persoanei vătămate”, a informat IPJ Gorj.

 

Suspecta va fi prezentată vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propuneri legale.