”A înțărcat bălaia”: Alianțele sugerate de un lider PSD Gorj, excluse de USR

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, filiala Gorj, Radu Miruţă, nu răspunde pozitiv la unele semnale transmise din tabăra social-democraţilor. Liderul USR exclude ca partidul său să facă vreo alianţă la nivel local cu PSD, indiferent de situaţie. Miruţă admite că va sprijini proiectele despre care crede că sunt benefice pentru comunitate, oricare ar fi iniţiatorul, dar nimic mai mult.

Ne bucurăm că sunt partide care se uită spre noi, însă este absolut exclus o astfel de alianţă din punctul de vedere al USR Gorj. Este exclusă orice tip de înţelegere cu PSD. Suntem dispuşi să susţinem proiectele în consiliile locale, în Consiliul Judeţean, dacă vorbim de proiecte în interesul oamenilor, dar asta nu înseamnă o alianţa”, a afirmat Miruţă la Radio Infinit.

Tânărul politician a mai declarat că USR le va încurca planurile celor două mari partide.

Ei vor încerca să facă înţelegeri cum o fac de 20-30 de ani. Prin faptul că nişte oameni de la USR vor ajunge în consiliile locale, matematic, aceste înţelegeri între PNL şi PSD vor avea şanse mult mai mici. Nu se poate ca două partide politice să facă mereu aranjamente în funcţie de interesele lor, şi nu de interesele oamenilor”, a spus Miruţă.