A renunţat Florescu? Adrian Tudor anunţă că unul dintre predendenţii PSD la Primăria Târgu Jiu s-a retras

Adrian Tudor încă speră să fie desemnat de PSD candidat la Primăria municipiului Târgu Jiu. Viceprimarul a declarat că în cadrul formaţiunii politice urmează o perioadă de “resetare” şi “rebrenduire”. Mai exact, vor avea loc alegeri în toate organizaţiile, inclusiv la tineret, femei şi pensionari. Pot surveni schimbări şi la “municipiu”, cu toate că, în opinia lui Tudor, PSD poate să-şi stabilească omul care va participa la alegerile locale şi în primăvara anului viitor. Acesta a anunţat că unul dintre cei trei pretendenţi s-a retras.

Acest trio a rămas un duo, iar acest duo trebuie să rămână un ‘single’. Urmează o reorganizare, urmează un congres. Trebuie să avem alegeri în organizaţii, noi deja la Târgu Jiu am început să lucram la un calendar. Trebuie să facem ceva, sunt mulţi oameni care doresc să activeze lângă noi şi care trebuie aduşi, puşi acolo să facă treabă”, a mai spus Tudor.

Liderul municipal a revenit la sentimente mai bune şi faţă de preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber, despre care spune că poate juca un rol esenţial în reformarea partidului.

Este totuşi un mare avantaj că avem un vicepreşedinte la nivel naţional, în persoana domnului Mihai Weber. Îl şi felicit, îl şi compătimesc, pentru că nu va fi uşor însă, în istoria PSD-ului, ceI care şi-au asumat conducerea în acest moment greu vor rămâne scrişi aşa cu litere mai ‘bolduite’, cei care deţin acum funcţii la nivel naţional”, a declarat viceprimarul.