A semnat! Marius Croitoru, antrenor la FC U 1948 Craiova

 

Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioadă contractuală de doi ani de zile, a anunțat, joi, clubul din Bănie.
Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot și avem toate premisele de a merge în primele șase”, a spus, la prezentarea oficială, tehnicianul. 

Mititelu jr.: Nu ai cum să nu îl primești cu brațele deschise pe Croitoru

Clubul și Marius Croitoru au empatizat încă de la început în privința venirii lui la Craiova. Îl apreciez de foarte mulți ani. A făcut o muncă extraordinară la Botoșani, a dus echipa în play-off de două ori și cu gândul ăsta l-am adus și noi la Craiova. Sunt disponibile toate condițiile, urmează ca el și jucătorii să creeze un nucleu benefic performanței. Obiectivul este să ducă echipa în play-off. În principal, vor mai veni jucători, negociem deja cu doi jucători. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, însă avem nevoie de doi fundași centrali și de o extremă.

Decizia de a-l aduce pe Marius a fost luată împreună cu tatăl meu, el are ultimul cuvânt la acest club. Îl apreciem amândoi pe Marius, de aia l-am și adus la Craiova. Nu vor veni jucători de la Botoșani. Nu cred că Marius merge după anumiți jucători. El are un ochi foarte buni către fotbal și către jucătorii de perspectivă. Cum a făcut și la Botoșani, a vândut foarte mulți jucători. A luat jucători care erau la un nivel mediocru și i-a propulsat. Așa sper să facă și la Craiova, dar nu cu jucători de la Botoșani. Avem destui jucători pe piață ca să putem transfera. Croitoru va fi primit cu brațele deschise. Nu ai cum să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru pentru că a făcut performanță și este un antrenor de mare potențial”.