A venit investitorul lui Romanescu. E rost de încă 500 de locuri de muncă

Un puternic investitor în domeniul componentelor auto şi-ar putea începe activitatea, în viitorul apropiat, la Târgu Jiu. Omul de afaceri a avut întâlniri, la sfârşitul săptămânii trecute, cu autorităţile locale şi judeţene şi a vizitat mai multe spaţii din oraş. Astfel, dacă numărul cererilor de angajare va fi mai mare şi activitatea va fi una de amploare va fi construită o hală în municipiu. Pentru moment, investitorul caută un spaţiu de închiriat.

“Cred că a rămas plăcut surprins de colaborarea noastră, a purtat o discuţie şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, care a fost prezent la începutul zilei alături de investitor. Sperăm ca în perioada următoare să primim semnale pozitive. Pentru început s-a axat pe închirerea unui spaţiu, a văzut mai multe spaţii, a rămas acum să vadă unde îşi desfăşoară activitatea în perioada următoare. Ar vrea să înceapă activitatea în maxim o lună de zile, din discuţiile pe care le-a avut cu cei care deţin astăzi spaţii, însă toate spaţiile pe care le-a vizitat presupun şi mici modificări. Cred că s-a oprit asupra a doua spaţii pe care le-ar putea folosi şi a rămas să ia legătura cu proprietarii”, a precizat primarul municipiului, Marcel Romanescu.

Dacă lucrurile merg conform planului, firma, care are contracte ferme pentru următorii 20 de ani cu mari companii multinaţionale, caută 500 de angajaţi din Târgu Jiu şi Gorj.

 

Articolul precedentStricteţe: Romanescu nu acceptă sinecuri în noul CSM
Articolul următorManagerul Spitalului Județean, Capotă, se joacă de-a campania electorală, dar și cu speranțele oamenilor