Accident! Transportat la spital, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod

Accident rutier petrecut, vineri după-amiază, pe raza comunei Aninoasa, Gorj. În urma evenimentului un bărbat a fost transportat urgent la spital, fiind rănit.

La data de 28 august a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Aninoasa a avut loc una accident rutier cu victime.
Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Aninoasa, din direcția comunei Țânțăreni către orașul Târgu Cărbunești, s-ar fi angajat în depășirea unui autocamion staționat, semnalizând intenția de a vira spre stânga pe un drum comunal, moment în care, concomitent cu aceasta manevră, s-ar fi angajat în depășirea sa, un autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Turburea.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani, a intrat în coliziune cu un cap de pod și cu un autoturism care se afla staționat pe un podeț. rezultând rănirea unui bărbat de 45 de ani, din comuna Turburea, pasager în autoturism”, a transmis IPJ Gorj.

Potrivit aceleiași surse, bărbatul rănit a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Foto arhivă