Activitate SUSPENDATĂ a magazinului cu plasticele expuse în fața Casei Memoriale ”Ecaterina Teodoroiu”

Poliția Locală Târgu Jiu a anunțat că a fost suspendată temporar activitatea societății comerciale care a expus, în mod repetat, produse realizate din materiale plastice în imediata vecinătate a Casei Memoriale ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Totodată, reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au aplicat și o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Societatea comercială care expunea produse realizate din materiale plastice, în proximitatea Casei Memoriale <<Ecaterina Teodoroiu>>, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 522 din 2018, pentru expunerea mărfii în afara punctului de lucru autorizat.
Întrucât agentul economic a săvârșit această abatere în mod repetat, (faptele fiind constatate în perioada 2019 – 2020), în data de 23.07.2020, odată cu aplicarea sancțiunii contravenționale, polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial au dispus și măsura suspendării activității comerciale pe o perioadă de 10 zile”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.