Gorj: Luată la ocazie și violată de doi bărbați. Unul a fost arestat

Un tânăr de 25 de ani din Rovinari a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspect de comiterea infracțiunii de viol. Sesizarea a fost făcută de o tânără de 20 de ani, aceasta reclamând autorităților că a fost abuzată sexual de doi bărbați care au luat-o la ocazie, în vreme ce făcea autostopul la Florești, comuna Țânțăreni, pentru a ajunge acasă.

”La data de 9 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari au fost sesizați de o femeie de 20 de ani, din orașul Rovinari, despre faptul că două persoane de sex masculin, pe care nu le cunoaște, ar fi întreținut raporturi sexuale cu ea, fără consimțământul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce se afla pe raza localității Florești, a fost luată la ocazie de o mașină în care se aflau trei persoane de sex masculin. Conducătorul auto nu a oprit în localitatea Bâlteni, unde aceasta locuiește, continundu-și deplasarea până în orașul Rovinari. La insistențele a două dintre persoanele aflate în autoturism, persoana vătămată a mers cu aceastea într-o garsonieră situată pe raza orașului Rovinari, unde a fost obligată să întrețină raporturi sexuale. Tot cu ocazia cercetărilor, au fost identificați doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bâlteni, bănuiți de săvârșirea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vedera audierii și dispunerii măsurilor legale, a informat IPJ Gorj.

După ce a fost reținut pentru 24 de ore, față de suspectul în vârstă de 25 de ani s-a luat măsura arestării pentru o perioadă de 30 de zile.