Acuzații: Interesele unor politicieni blochează finalizarea ”centurii” Târgu Jiului. Firme băgate ”pe gâtul constructorului” de parlamentari

Mesaj grav transmis de Ion Fugaru, consilier local din Târgu Cărbunești, cel care spune că i s-a precizat că interesele unor politicieni din Gorj și de la București blochează finalizarea lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu.

 

Persoana cu care am vorbit lucrează în CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – n.red.), la București. Am discutat despre problema centurii orașului Târgu Jiu și mi-a spus că nu se va termina nici în zece ani de acum încolo, din cauza politicienilor pe care îi avem la Gorj, din cauza lui Grindeanu. Omul mi-a promis că îmi dă date clare, cu firmele aduse de fiecare parlamentar, de la Iordache, Weber, la toți ceilalți. Mi-a spus <<Centura nu va fi terminată nici în 10 ani de acum încolo, din cauza clasei politice. Din cauza politicienilor pe care îi aveți la Gorj și din cauza lui Grindeanu. Politicienilor, când se duc la constructorul-mamă, li se spune să ia griblura de acolo, nisipiul din partea cealălaltă și așa mai departe>> Grindeanu le spune: Asta e lista, așa o faceți. Se duc cu lista la toate firmele care pot să-i ajute”, a spus, la Radio Infinit, Fugaru.