Adrian Năstase, ”opărit” pe președintele Iohannis: Nu l-a felicitat de ziua lui

Adrian Năstase, fost premier, a încercat să-l taxeze pe președintele Iohannis, după ce șeful statului nu l-a felicitat cu ocazia zilei de naștere. Fostul președinte al PSD a arătat, pe blogul personal, că Viktor Orban, premierul Ungariei, nu au uitat de eveniment și i-a trimis o selecție de vinuri, în timp ce de la Cotroceni și de la Palatul Victoria nu a primit nici măcar un mesaj.

Astăzi l-am primit, la solicitarea sa, pe ambasadorul Ungariei la București, domnul Botond Zakonyi. Domnul ambasador a dorit să-mi înmâneze o scrisoare de felicitare din partea premierului Viktor Orban, împreună cu o selecție de vinuri din Ungaria, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani.

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul în care l-am întâlnit și când, în urma demersurilor românești a trebuit să modifice Legea statutului. Am avut, de altfel, numeroase controverse dar desfășurate într-un mod civilizat, ținând seama de nevoia unui climat de bună-vecinătate.
Gestul său, de a mă felicita cu ocazia aniversării, îl consider un gest de elegantă și de normalitate.
  PS: Să nu mă întrebați dacă cineva de la guvernul român actual sau de la Cotroceni mi-a trimis un astfel de mesaj. Concluziile le trageți singuri…”, a scris Năstase.