Adi Tudor: PSD Târgu Jiu nu a depășit criza declanșată de pierderea alegerilor pentru primărie

Adrian Tudor, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, este nemulțumit de rezultatele obținute la alegerile europarlamentare în municipiu și solicită întrunirea forumului statutar al organizației. Acesta crede că nu mai este timp de pierdut cu justificări facile, trebuie trecut la acțiune.

”Din perspectiva municipiului Târgu Jiu rezultatele arată limpede că PSD nu a depășit criza declanșată de pierderea alegerilor pentru primăria orașului. Pentru ca această criză să nu se accentueze, în perspectiva alegerilor locale și parlamentare de anul viitor, este nevoie de o dezbatere sinceră și imediată în interiorul organizației. Asumarea fără întârziere de către toți liderii PSD Târgu Jiu a responsabilității pentru rezultatele din aceste alegeri se impune cu celeritate. În calitate de președinte executiv al organizației sunt dispus să-mi asum partea de responsabilitate care îmi revine”, a arătat Adrian Tudor.

Totodată, viceprimarul din Târgu Jiu precizează public că este dispus să-și asume proiectul de reconstrucție al PSD Târgu Jiu. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a reacționat și a cerut tuturor membrilor să-și țină în frâu comentariile personale