Adrian Tudor știe cine este candidatul ideal al PSD pentru Primăria Târgu Jiu: El!

Adrian Tudor, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, refuză să creadă că Partidul Social Democrat va merge pe o variantă “externă” la alegerile locale din 2020. Tudor a fost vizibil iritat când reporterii l-au întrebat ce părere are despre o posibilă candidatură a lui Viorel David, managerul Artego, din partea PSD, la fotoliul de primar. Preşedintele executiv al organizaţiei municipale a fost tranşant, declarând că el este alegerea cea mai potrivită pentru următoarea luptă electorală, iar formaţiunea politică are suficienţi oameni capabili în rândurile sale.

Îl văd pe Adrian Tudor. Nu spun că nu este o variantă optimă domnul David, însă cred că PSD-ul are o rezervă de cadre suficient de bună. Indiferent cine va fi primar, va trebui să se consulte cu domnul David, aşa cum ar trebui să se consulte cu toţi oamenii din municipiul Târgu Jiu, pentru că numai în urma unui dialog cu oamenii de afaceri din Târgu Jiu, a-i ajuta pe ei să investească aici, poţi să îţi realizezi proiectele într-un mandat de primar”, a spus viceprimarul din Târgu Jiu.

Cât despre mult trâmbiţatul sondaj intern, Tudor spune că nu a început, deşi deputatul Weber declarase contrariul. “Eu nu am cunoştiinţă de faptul că a fost declanşat acest sondaj de opinie. Nici nu am mai vorbit cu colegii din conducerea centrală. Încă trăiesc cu speranţa că va fi o casă de sondare a opiniei recunoscută la nivel naţional, cu un portofoliu de apreciat. Sper că nu facem sondaj de opinie care să lase semne de întrebare, pentru că nu are rost să ne minţim unii pe alţii”, a spus social-democratul.

 

 

Articolul precedentStudent din Târgu Jiu, ”luptător” cu scândura la Timișoara
Articolul următorDragnea vrea bani tot de la copii