Adrian Tudor vrea oameni noi în prima linie a PSD: Atunci vom avea şansa de a câştiga alegerile locale

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, este este convins că PSD va creşte în perioada următoare dacă va face înregimentări din “zona neutră”. Liderul de la municipiu insistă că atragerea unor oameni influenţi şi integri, care nu au mai făcut politică, este una din condiţiile de bază ca social-democraţii să recâştige susţinerea populară .

După pierderea unei guvernări este normal că trebuie să vii cu altceva. Este posibil să vină oameni către PSD, pentru că ne dorim figuri noi în partid. PSD oferă un teren propice pentru ca ei să-şi exprime liber opiniile şi pentru a-şi promova ideile. Cred că principala reformare a partidului este prin primirea unor oameni noi, cu valori de stânga, care au ceva de spus”, a declarat Tudor.

Viceprimarul a mai spus că membrii cu ştate vechi nu trebuie să plece din partid, dar trebuie să-i lase la conducere pe cei cu foame de rezultate.

Nu am cerut niciodată unui coleg de partid să facă un pas în spate, cel mult am cerut să facă un pas în lateral. Dacă suntem în stare să facem un refresh, un reset al partidului, atunci vom avea şanse de a câştiga alegerile locale. Trebuie să existe un singur ordin de luptă: să dăm democraţiei şansă!”, a precizat Tudor.