Aleasă în unanimitate! O femeie va conduce bătăliile politice ale PRM Târgu Jiu

Organizația municipală Târgu Jiu a Partidului România Mare și-a desemnat sâmbătă președintele pentru următorii 4 ani. Supervizați de Danil Tulugea, vicepreședinte la nivel național, Daniel Mutafelea (președinte PRM Gorj) și Gheorghe Ion Lipianu (prim-vicepreședinte PRM Gorj) au organizat la Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” alegerile pentru organizația Târgu Jiu. Persida Stan, singurul candidat pentru funcția de președinte, a fost votată în uninanimitate de cei 52 de delegați prezenți. Aceasta are 40 de ani, este căstorită, cu doi copii. În viața de zi cu zi este om de afaceri, fiind administratorul unei firme. Persida Stan a activat în anii ’90 în rândurile tineretului PRM-ist gorjean și, după o candidatură pentru Camera Deputaților în Prahova, se întoarce și politic acasă.

”Suntem în reorganizare. Am început să întărim rândurile cu oameni care știu să muncească, oameni cu viziune, racordați la problemele societății românești. Nu-i ușor, însă am convingerea că răbdarea și perseverența ne vor purta pe calea cea bună. Pe drumul României Mari și prospere. Nu avem secrete, vrem doar să fim în permanent contact cu ceea ce este frumos și așezat, dar, în special, cu ce nu este așa cum ar trebuie să fie în comunitățile în care trăim. Soluții vorbite au toți, noi ne vom strădui să venim cu rezolvări concrete. Va fi interesul nostru. De problemele de zi cu zi ne lovim și noi, nu suntem protejați de un clopot de sticlă. Nu avem bani să ne permitem campanii propagandistice de avengură, ne prezentăm în fața cetățenului la rând la pâine, în piață, la un spectacol sau o manifestare sportivă. Suntem peste tot”, a declarat Daniel Mutafelea, președinte PRM Gorj.

PRM Gorj își propune pentru alegerile locale din 2020 revenirea în Consiliul Județean, în Consiliul Local Târgu Jiu și accederea în cât mai multe consilii locale din județ. Reamintim, a fost un moment în care PRM Gorj a avut 7 consilieri județeni și 4 consilieri locali la Târgu Jiu.

Gheorghe Lipianu, Daniel Mutafelea, Persida Stan și Danil Tulugea